facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Jersey - IS

Jersey IS - Er et syntetisk betræk, med komfort skum, På grund af dets vaskbarhed op til 60 grader

- er det ideelt til personer med allergi overfor husstøv eller personer med astma. Der er anvendt et fibermateriale som fjerner fugt fra overfladen og lader det fordampe meget hurtigt. Denne egenskab bevares selv efter lang tids brug med løbende vask. Herudover føles dette syntetiske materiale meget naturligt. Det er antistatisk og støvafvisende. Der er 4 bærehåndtag og lynlås hele vejen rundt samt klima stribe - det er et gennemhullet stykke stof i kanten som også øger luftgennemstrømningen.

Jersey IS klimastribe findes også med klimakant. Når betrækket leveres med klimastribe er den afrundet og i midterkantstykket er der indsyet en stribe som er specielt designet til at sikre optimal luftventilation i madrassen. Findes også med klimakant - som er særdeles velegnet til dobbeltsenge da afstanden i midten er minimal og giver en ensartet liggeflade uden den famøse revne.

madrasstribe

Her Klimastribe - det er stykket med lufthuller - dette stykke er lidt mindre i modellen med klima stribe end kant - da modellen med klima kant ligger i hele bredden på sidestykket

Udskriv Email