facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs og Leveringsbetingelser

Dette er de generelle salgs- og leveringsbetingelser for Lattoflex ApS (eBiss ApS) Herefter benævnt Lattoflex, CVR 29799830, som altid gælder for samhandel med Lattoflex, hvis ikke andet er nævnt.

Du kan betale online med Dankort eller VisaDankort - bemærk at der altid er forudbetaling på 30% da Lattoflex kun produceres efter ordre.

Det er gebyrfrit at betale med disse kort, og når du betaler, vil du få en oversigt frem over dit køb. Hvis oplysningerne på denne oversigt er korrekte, klikker du på "betal". Moms er inkluderet i alle priser. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Salgs og Leveringsbetingelser.

Dette er de generelle salgs- og leveringsbetingelser for Lattoflex ApS (eBiss ApS) Herefter benævnt Lattoflex, CVR 29799830, som altid gælder for samhandel med Lattoflex, hvis ikke andet er nævnt.

Betalingsbetingelser.

De angivne priser er inklusiv emballage og evt. told samt inklusiv moms. Med mindre andet er angivet. Depositum er 30% ved bestilling. Der udstedes en proforma faktura, hvori indbetalings informationer er angivet. Så snart depositum er deponeret sættes varernei bestilling, og der fremsendes en ordrebekræftelse med angivelse af forventet leveringdato. Kunden har til hver tid mulighed for indenfor 8 dage at annullere ordren, herefter er aftalen bindende. Da ordren herefter sættes i produktion på fabrikken. Alle produkter produceres på baggrund af de bindende ordre og er således specieltdesignet til kunden på de mål som er skitseret i ordre og tilbud.

Leveringsdatoen kan rykkes af Lattoflex såfremt fabrikanten forlænger leveringsiden. Normal leveringstid er ca. 3 uger fra bestilling. For restkøbesummen stiller køber sikkerhed i form af pengeinstitutgaranti fra købers bank, evt. blot en mail, hvori banken medgiver, at køber råder over beløbet. Når leverancen er leveret forfalder 2 og sidste rate til betaling med 3 dage netto.

Betaler køber ikke rettidigt, på beløber der renter fra fakturaens forfaldsdato med 2 % pr måned. samt rykkergebyr for for sen betaling på 250,- Herudover kan Lattoflex kræve godtgørelse for rykkergebyr, inkassogebyr og andre omkostninger i overensstemmelser med renteloven samt inkassoomkostninger i øvrigt. Købers pligt til at betale rettidigt består, selvom køber reklamerer om fejl eller mangler.

Ejendomsforbehold: Lattoflex forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, indtil den fulde betaling har fundet sted.

Risikoens overgang: Leverancen leveres på den aftalte leveringsadresse. Risikoen for varen overgår ved levering på den aftalte adresse der leveres kun til fortorvskant og risiko overgår herefter til køber. Dette gælder både ved valgt leveringsmåde: Fragtmand eller afhentning.

Leverancen er forsikret under transport til leveringsstedet (fortorvskant).

Køber er forpligtet til, at undersøge varen straks ved modtagelsen. Reklamationer må fremsendes skriftligt og evt. meldes mundtligt straks ved modtagelsen og senest inden 2 dage efter modtagelsen. Har køber ikke rettidigt meddelt Lattoflex, at denne vil påberåbe sig en mangel, kan køber ikke senere gøre påberåbe sig en mangel ved det leverede.

Betaling.

Du kan betale online med Dankort eller VisaDankort, kontant eller bankoverførsel til Danske Bank Reg nr. 0575 konto nr 3531232801 - bemærk at der altid er forudbetaling på 30% da Lattoflex kun produceres efter ordre. Det er gebyrfrit at betale til Lattoflex, og når du betaler, vil du få en oversigt frem over dit køb. Dankort køb kan kun foretages på Lattoflex webshop. Vi tager forbehold for trykfejl og udgåede varer.

Forsendelse og levering ved leveringsmåde "afhentning".

Levering finder sted fra showroom i Karlslunde. Såfremt du ønsker, at Lattoflex skal være behjælpelig med transport af varen til din bopæl, sker det med fragtmand og efter deres takster, hvor ikke andet er nævnt. Leveringsomkostningerne betales af køber.Det er ikke muligt at levere varer uden for Danmarks grænser. Levering af den købte vare er inden for 30 hverdage, såfremt varen ikke bestilles i speciel mål. Bestilling sker efter at betaling af 30 % af faktura beløbet er modtaget. Herefter er der 3 dages netto på restbeløbet efter levering har fundet sted. 

Hvis der er aftalt levering til købers adresse og køber ikke er hjemme til at modtage varen som aftalt - vil der bliver opkrævet gebyr for forgæves levering á kr 250,- samt endnu et fragtmandsgebyr efter deres takster.

Lattoflex TAGER FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER, TASTEFEJL OG UDSOLGTE VARER.

Ansvar.

For at handle hos Lattoflex skal du være indforstået med ovennævnte handelsbetingelser. Lattoflex er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark eller anden transportleverandør. Lattoflex kan ikke drages til ansvar for bl.a. forsinkelser eller virus opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. Lattoflex er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU. Eventuelle tvister og søgsmål skal afgøres af danske domstole iht. dansk ret. Hvis der er aftalt levering til købers adresse og køber ikk eer hjemme til at modtage varen som aftalt - vil der bliver opkrævet gebyr for forgæves levering.

Udskriv Email