facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Jersey - CS

Jersey CS klimastribe - Her er anvendt cashmere fibre som giver en unik blødhed i stoffet,

antistatisk og støvafvisende. Leveres med klimastribe eller klimakant. Der er lynlås hele vejen rundt med bærestropper. Ved bestilling skal angives om den ønskes med klimastribe (standard) eller den ønskes leveret med klimakant. Bemærk at prisen ikke er ens.

Jersey CS leveres som standard med klimastribe men den findes også med klimakant. Når betrækket leveres med klimastribe er den afrundet og i midterkantstykket er der indsyet en stribe som er specielt designet til at sikre optimal luftventilation i madrassen.  

CS med Klimakant er en produktionskostbar løsning, da alt sys på fabrik i Tyskland og jo mere håndarbejde der er desto højere pris. Fordelen ved klimakant er, at den egner sig specielt godt til dobbeltsenge da - dan påsyede kant ligger helt tæt sammen med den anden madras, så man undgår den uønskede reven i dobbeltsengen. Ydermere er klima stykket - et ekstra perforeret stofmateriale større og dermed er luftgennemstrømningen optimal.

 

madrasstribe

Her Klimastribe - det er stykket med lufthuller - dette stykke er lidt mindre i modellen med klima stribe end kant - da modellen med klima kant ligger i hele bredden på sidestykket.

Udskriv Email