facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 200

Lattoflex 200 er standard modellen i Lattoflex 200 Serien.

Model 200 er standard modellen som er udgangspunkt

for hele 200 serien, der findes i 16 variationer. Den er top ergonomisk og giver en "svævende" følelse, liggekomforten er ens uanset hvilken model man vælger hos Lattoflex er der ikke gået på kompromis.

Grunden for den store variation i serien er at du kan vælge præsis den komfort som du mener passer til dit behov. Og hvis du er godt tilfreds med en sengebund som bare er en sengebund og har du ingen krav til elevation eller fysiske udfordringer, så som kredsløbs forstyrrelser, lungeproblemer eller andet - så er 200 grundmodellen et meget fint og prismæssigt godt valg for dig.

Er du en af dem der lider af allergi, mange forkølelser eller lignende forstyrrende irritationer for en sund og fredelig søvn så skulle du måske se på 210, 220 eller 230 som stadig er nogle rigtig gode og billige alternativer til de mere avancerede modeller. Men de giver dig muligheden for et løft af nakke og skulderregionen som kan være dejligt i forbindelse med en helt almindelig forkølelse. Når nakkeregionen kan løftes giver det et bedre åndedræt hvis næsen er tilstoppet og dermed en mere rolig søvn under sygdom.

picto 200      

Pictogrammet her viser modellen 200 - med de eleverende funktioner den har. Bemærk at det er med manuel regulering denne model har ingen motor. For elektriske regulerbare sengebunde skal du gå til model 292 - 295

Udskriv Email