facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 251

Lattoflex 251 er en af de manuelle siddebunde i Lattoflex 200 Serien. Det er prismæssig fornuftig manuel elevationsseng,

 Top ergonomisk du kan nu komme til at sidde behageligt i din seng, og har mulighed løft til evt. opbevaring under bunden. 

251 modellen har ud over den ergonomiske skulderzone et manuelt løst af hele ryggen til sidde position, nakkeregionen har ligeledes en individuel 5 trins manuel indstillingsmulighed.

   picto 251
 Ligesom hele liggefladen kan løftes op, hvis du ønsker opbevaringsrum under sengen til f.eks dyne og pude. Løftet er manuel dvs. der er en strop i hovedgærdet/benenden som man hiver i og dermed løftes nakkeregionen op og du hører nogle klik for hver trin.    
 

Når den skal i udgangsposition igen så hives der helt op til man hører sidste klik os så kan den lægges ned igen til udgangspositionen. Regulering foregår fra stående position, hvis du ønsker at blive siddende i sengen mens du regulere indstillingerne kan dette ske fra model 270 - 295.

 

   

 

 Pictogrammet her viser modellen 200 - med de eleverende funktioner den har. Bemærk at det er med manuel regulering denne model har ingen motor.    For elektriske regulerbare sengebunde skal du gå til model 292 - 295

 

Valgfri sengeben:

   runde, firkantede eller Bøjler se under tilbehør
Indbygning i eksisterende seng   Det vil eventuelt være nødvendigt med ekstra monteringssæt

 

For fritstående modeller

  Anbefaler vi altid madrasholdere, seekstra tilbehør

Udskriv Email