facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 293-U

Lattoflex 293-U er en elektronisk elevationsbund i 200 serien. U står for 3 motoriserede dele og en manuel, der er ingen løft

af hele liggefladen, har du kredsløbs problemer eller tendens til tunge ben anbefaler vi ikke denne model til dig.

programmet. Se på det animerede billede for, at se forskellen på hvordan de forskellige sengebunde kan elevere. 293-U har 3 motorer hvilket betyder, at den har 3 bevægelige dele der kan reguleres med den medfølgende fjernbetjening. Ryggen og lår og under ben styres derfor via den trådløse fjernbetjening.  Der også manuel løft af hovedgærde dvs. der er mulighed for løft af nakkeregionen i 5 trin.

  • 30 cm "Slide back" funktion.  Alle Lattoflex elevationsbunde har en 30 cm "slice back" funktion. Det betyder at sengen automatisk forskydes 30 cm tilbage mod udgangspunktet dvs. at man ikke kommer væk fra et eventuelt natbord. Hvis der kun eleveres direkte op til sidde position, da vil man jo ikke kunne nå sit natbord - men med Lattoflex slide back funktion - så er det ikke et problem. Lattoflex motoriserede elevations bunde kan nemt indbygges i eksisterende senge, dog skal man være opmærksom på indlægnings dybden - den er 13 cm. Det vil eventuelt være nødvendigt med ekstra monteringssæt. Se under tilbehør.
  • Lattoflex har lydsvage motorer som er driftsikre og har 3 års garanti

picto 293-u

Pictogrammet her viser modellen 293-U - med de eleverende funktioner den har. 

Udskriv Email