facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 330

Lattoflex 330 er efter vores erfaring den bedste af de enkle sengebunde fra Lattoflex, da den ud over nakkeløft

også giver mullighed for, at hæve hele liggefladen i benenden. Den giver den samme "svævende" fornemmelse i liggekomforten som top modellen. Liggekomforten er nemlig ens for hele serien, der er mange modeller at vælge imellem - men det er alene ud fra funktion - altså hvad øsnek du at bruge din seng til, skal du læse og se TV eller skal du bare sove?. 

330 modellen har ud over den ergonomiske skulderzone et manuelt løst til nakkeregionen, som har 5 trins indstillings mulighed. Herudover giver 330 modellen mulighed for manuelt løft af hele liggefladen fra ben enden - dette giver i endnu højere grad en mulighed for aflastning ved kredsløbsforstyrrelser, tunge ben og lignende.  Har du et arbejde hvor du står meget op og får trætte ben er det en god ide at ligge 30 minutter med hævede benleje for at give aflastning til ben og fødder samt kredsløb.

Løftet er manuel dvs. der er en strop i hovedgærdet som man hiver i og dermed løftes nakkeregionen op og du hører nogle klik for hver trin. Samme manuelle regulering af fod enden. Når den skal i udgangsposition igen så hives der helt op til man hører sidste klik os så kan den lægges ned igen til udgangspositionen.

 

picto330str1200

Pictogrammet her viser modellen 330 - med de eleverende funktioner den har. Bemærk at det er med manuel regulering denne model har ingen motor. For elektriske regulerbare sengebunde skal du gå til model 392 - 395

Udskriv Email