facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Sleepmapping

Søvnløshed – en rigtig dræber…

 

SØVN COACHING

Bestil tid til en personlig konsultation i Søvn vejledning med
Sleep Mapping v/ Anne Walther Lange

Anne Walther Lange er certificeret søvnvejleder fra Center for Stress og Trivsel i København. Vi har fokus på søvnkvalitet. Vi tror på at livskvalitet og et godt helbred starter med en god søvn.

En sund søvn er kilden til velvære og en god livsstil. Alligevel sover mange mennesker ikke nok og ikke godt. Rigtig mange er slet ikke klar over konsekvenserne ved for dårlig søvn og  for mange negligeres søvnen. Ved at få fokus på søvnen og ændre dine vaner kan du forbedre søvnen og få øget energi og velvære.

Mange af os bliver desperate og  søger hjælp til at falde i søvn ved f.eks. sovepiller eller måske alkohol. Den ene er ikke særlig effektiv, hvis det er et længerevarende problem, og den anden nedsætter søvnkvaliteten og søvnlængden. Er du idag bruger af disse to metoder, anbefaler vi at du søger hjælp hos vores søvnvejleder. Du kan godt lære at sove igen.

I vores Søvn Coaching Program, tester vi dig med vores eget udviklede “sleep mapping” system.  Inkluderet i vores søvn coaching, anvender vi nyeste teknologi på området, hvor vi hjælper dig til at få sat fokus på din søvn, prioritere den og lære hvordan du kan optimere søvnen.

Med en komplet søvn analyse og personlige tips til en bedre søvn, kan du tage kontrol over din søvn, stress og restitution. En personlig konsultation vil guide dig til sundere søvnmønstre og hjælp dig til at sikre at værdiskabelsen også forankres i dagligdagen.

Kontakt: Anne Walther Lange

Solrød Strandvej 92, Studio B
Telefon . 77 34 79 00
E-mail · awl.backandmind.dk

   

 

 

Udskriv Email