facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Sengebunde

Lattoflex sengeprogram består af to typer sengebunde.

200 serien & 300 serien.

Begge serier findes fra den helt almindelige grundmodel til en top model med 5 motorer og fuld elevation. Det helt unikke ved Lattoflex sengesystem    Det helt unikke ved Lattoflex sengesystem : Du ikke behøver, at investere i luksus modellen for, at få en god sengebund - konstruktionen er nemlig ens. 

 

Det du skal vurdere er om du hvad du bruger din seng til. Hvis soveværelset er en oase for afslapning, hygge med bøger eller at sidde og se fjernsyn:

 

 

Så er elevation valget for dig. 

 

Har du rygproblemer uanset hvilke former for probelmer eller smerter du har:

 

 

Anbefaler vi altid 300 serien da du ikke kan få en bedre løsning med mulighed for justering i nogle andre systemer overhovedet.

 

200fjederelement   300sideophng
200 serien   300 Serien
(bemærk ingen rød midte)   (den røde indsats udgør justeringsmuligheden)

 

200 Serien er mere designet med henblik på personer der ikke har ryglidelser men øsnker at forebygge, men til dem der ikke har behov for eller ønske om muligheden for at kunne justere sengebunden. 

 

 

300 serien kan samtlige lameller individuelt fra hinanden stilles i 3 positioner - blød, medium og hård - dvs. du regulerer her selve bunden efter hvor meget ophæng skal være fleksibel eller hvor der skal gives ekstra støtte.

Lattoflex 300 er derfor udviklet med henblik på at hjælpe personer med dårlig ryg. Da der er fokus på ergonomisk korrekt liggestilling. Fjeder-lamel system med fjederende vinger tilpasser kroppens form & giver en super liggekomfort. De dobbelte lameller der tilpasser sig ideelt til kroppens kontur.

     

Udskriv Email