facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Madras kerne

De 4 typer madras kerner er forskellige i opbygning ser mere her

elevationsmadas

Det er værd at bemærke, at én madras kerne kan have helt forkellige egenskaber afhængig af hvilke betræk man tilvælger.

Selve kernen - madrassen uden betræk har nogle ganske unikke egneskaber, den består af ClimaCell:

ClimaCelle- Består af PUR (polyurethan) skum. Det produceres specielt til Lattoflex efter en egen udviklet formel. Med ClimaCell opnår man en eftergivende men alligevel fast fornemmelse, som giver en mærkbar behagelig trykaflastet liggeposition. Det åbne cellevæv i ClimaCell giver en perfekt “air-condition” i materialet dvs. luftgennemstrømningen er optimal.

Det betyder ikke noget, om det er varmt eller koldt skum: Valget er truffet udfra kvalitet og holdbarhed i en kombination af den tæthed i nettet, der sikre den ønskede eftergivelse for kompression ved  belastnings deformation og den anvendte mængde materiale.

Luft og fugtighed permeabilitet = climatisering

Luft og sved indeholder fugtighed og dette trænger igennem madrassen hver dag og nat. Madrassen har derfor brug for blive “luftet” dvs. sørge for frisk luft regelmæssigt for at kunne afgive den “gamle” luft for at holde det gode klima af sengen. Madrassen er af ånd bart materiale, så det er i stand til at absorbere og frigive fugt og kondensvand. PUR-skum ClimaCell giver et ideelt klima med sin høje luft gennemstrømning. På ClimaCell med åbne celler, sover du som var du på l “lagt på luftsky", fordi 95% er sammensat af luft. Det ånder ligesom vores hud gør: Mere end 1 milliard celle porer sørge for pålidelig luftskifte og luftfugtighed reguleringen i madrassen. Det automatiske luftskifte understøttes af dine egne tryk og bevægelse når du bevæger dig under søvnen. Ved tilpassede steder i madrassen presses luften ud, og på ande steder suger det ind igen, så madrassen fungerer i princippet som en mave der bevæger sig op og ned. Denne permanent indluftning og udluftning sørge for en kontinuerlig luftudskiftning og sikre vores mål: Et tørt og varmt sengklima der får dig til at føle dig godt tilpas og med dårlige levevilkår for husstøvmider.

 madrasopbygning

 

Når du har besluttet dig for madras kerne vælge dit eget betræk. klik her

Alle betræk har lynlås hele vejen rundt og I kan derfor nemt afmonteres samt enten maskinvaskes eller renses - se mere under vaskeanvisninger. Før du går igang med at vaske dit betræk.

De  4 typer af madraskerner er: Classic 1 (blød), Classic 2 (hård), (klik her for valg) for at se mere til basis modellerne, der er indbygget skulderzone men selve skummet er det samme - skulderzonen opnås ved at der er lavet luft riller som gør skummet blødere og mere eftergivende, dette er en billigere produktionsmetode og derfor er Classic særdeles gode madrasser til prisen.

classic

Så er der Sensiv, Medium eller Compact (klik for at læse mere ..) modellen de er alle ens i opbygning - med den store skulderzone som er placeret i begge ender for at give mulighed for at vende madrassen, gør du det forlænger det madrassens levetid betydeligt. Denne model er ægte zoneopdelt idet skummet er forskelligt, det der ligger i skulderzonen er blødere end i resten af madrassen, forskellen på de 3 typer indenfor denne model - ligger i det midterste stykke som enten er blødt (sensiv) mellem hårdt (medium) eller hård (compact).Den ægte zoneopdeling i hele liggelængden gør denne type perfekt til elevations sengebunde, da det giver mulighed for at madrassen ikke laver en klump i ryggen når sengen er i sidde position. Det er en af de andre grunde til hvorfor Lattoflex madrasser er opbygget i ren skum og ikke har pucket fjedre eller lignedne indbygget. 

SensMediComp

Herudover er der den skræddersyede model : Conform - klik for yderliger informationer,  hvor hver enkeltzone placeres efter dine kropsmål, det bør kun være aktuel hvis du har f.eks meget lange ben eller en lang krop i forhol til øvgrige proportioner, eller hvis du bare vil have den fuldkommet tilpasset til din krop. Der er indlagt et ekstra stykke efter skulderzonen som giver ekstra støtte til personer der har problemer med lænden.

Conform

Udskriv Email