facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Events & Tema

EVENTS & TEMA AFTENER

LIVE WELL – STAY WELL
Vær med til temaaftener om:

Bedre søvn, tips til træning og behandling, lære at bruge wellness teknologi, core training, yoga og pilates, mindful living, stress og restitution, rehabilitering management med mere.

Senior Couple Sleeping In Bed

Kom med til vores spændende temaaftener og events.

THE BACK & MIND STUDIO arbejder for en verden uden rygsmerter og en stærk ryg for alle generationer. Vi tror på at god søvn og en stærk ryg er fundamentet for, at vi kan fungere optimalt og opleve bedre livskvalitet.

Vi  afholder spændende workshops hvor du kan blive inspireret og motiveret. Vi præsenterer forskellige gæsteoplægsholdere, for at understøtte vores holistisk og teknologisk tilgang til velvære og sundhed.

Det er vores mission at skabe en platform og community af dygtige specialister og  en bevægelse i Danmark, hvor vi bliver mere bevidst om ryg velvære og god søvn.

Deltag i vores temaaftener og workshop events, hvor du kan høre inspirerende ekspertoplæg, samt blive opdateret på seneste teknologier inden for wellness, træning og behandlingsteknikker. Mød andre og deltag i vores netværk og interesse gruppe med fokus på rygsmerter, søvn og øget velvære.

Udskriv Email