facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Materialer

Clima Cell er et af de materialer der er anvendt i madrasserne fra Lattoflex 

climacell

Alle madrasser er produceret af Lattoflex egen registrerede skumprodukt som kendetegnes ved, at være ekstremt åndbart, da det består af

porøs ClimaCell ® - skum. Den nye generation af Lattoflex madrasser er idag både tykkere og mere komfortable, men de er også langt sundere og ligge i, da ventilation er optimeret.

Den grundlæggende idé i Lattoflex programmet , er at madrassen består af en kerne i med forskellige moduler i forskellige hårdheder, de er opbygget som byggesten og kædes sammen - det giver samtidig en madras som er specielt designet til elevationsbunde.

Lattoflex har udviklet madrasser i mere end 30 år. Udviklingen igennem tiden har vist, at fjedre i madrasserne ikke er godt, da de har tendens til, at ruste pga det fugtige miljø der er i en seng. Når fjedre ruster så fjedre de ikke længere så optimalt. Derfor er Lattoflex koncept idag, at fjedringen skal være i bunden og madrassen skal være, så sund at ligge i som muligt.  Det skal være muligt at vaske eller rense betrækket - derfor er det også et selvstændigt produkt, som du også kan købe seperat efter du måske har haft madrassen i en årerække.

Dette modulopbyggede interface giver dig samtidig den støtte du har brug for. der findes 4 typer madras kerner. I kombination de mange forskellige typer betræk resulterer i et meget stort produkt udvalg så der skulle være noget for enhver smag og pengepung.

Det er værd at bemærke, at én madras kerne kan have helt forkellige egenskaber afhængig af hvilke betræk man vælger at lægge på.

Alle betræk har lynlås hele vejen rundt og I kan derfor nemt afmonteres samt enten maskinvaskes eller renses - se mere under vaskeanvisninger. Før du går igang med at vaske dit betræk.

De  4 typer af madraskerner er: Classic 1 (blød), Classic 2 (hård), det er basis modellerne som er gode til prisen.

classic

 

Så er der Sensiv, Medium eller Compact modellen de er alle ens i opbygning - med den store skulderzone som er placeret i begge ender for at give mulighed for at vende madrassen, gør du det forlænger det madrassens levetid betydeligt, forskellen ligger i det midterste stykke som enten er blødt (sensiv) mellem hårdt (medium) eller hård (compact).

SensMediComp

Herudover er der den skræddersyede model : Conform - hvor hver enkeltzone placeres efter dine kropsmål, det bør kun være aktuel hvis du har f.eks meget lange ben eller en lang krop i forhol til øvgrige proportioner, eller hvis du bare vil have den fuldkommet tilpasset til din krop.

Conform

 

Udskriv Email