facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 220

Lattoflex 220 er standard modellen i Lattoflex 200 Serien. Det er en helt sengbund som er top ergonomisk og med den

samme "svævende" følelse i liggekomforten som top modellen i 200 serien. Liggekomforten er nemlig ens. 220 modellen har ud over den ergonomiske skulderzone et manuelt løst til nakkeregionen, som har 5 trinsindstillings mulighed. Herudover giver 220 modellen mulighed for manuelt løft af hele liggefladen - dette er i endnu højere grad en mulighed for aflastning ved lunge symptomer i forbindelse med forkølelser og allergi.

Når nakkeregionen kan løftes giver det et bedre åndedræt hvis næsen er tilstoppet og dermed en mere rolig søvn under sygdom. Løftet er manuel dvs. der er en strop i hovedgærdet som man hiver i og dermed løftes nakkeregionen op og du hører nogle klik for hver trin. Når den skal i udgangsposition igen så hives der helt op til man hører sidste klik os så kan den lægges ned igen til udgangspositionen.

picto 220 

Pictogrammet her viser modellen 220 - med de eleverende funktioner den har. Bemærk at det er med manuel regulering denne model har ingen motor. For elektriske regulerbare sengebunde skal du gå til model 292 - 295

Udskriv Email