facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 292

Lattoflex 292 er en elektronisk elevationsbund i 200 serien. Der findes 8 forskellige elevationssenge i Lattoflex

programmet. Se på det animerede billede for, at se forskellen på hvordan de forskellige sengebunde kan elevere. 292 har 2 motorer hvilket betyder, at den har 2 bevægelige dele der kan reguleres med den medfølgende fjernbetjening. Ryggen og ben styres derfor via den trådløse fjernbetjening. Herudover er der manuel løft af hovedgærde dvs. der er mulighed for løft af nakkeregionen i 5 trin.

  • 30 cm "Slide back" funktion.  Alle Lattoflex elevationsbunde har en 30 cm "slice back" funktion. Det betyder at sengen automatisk forskydes 30 cm tilbage mod udgangspunktet dvs. at man ikke kommer væk fra et eventuelt natbord. Hvis der kun eleveres direkte op til sidde position, da vil man jo ikke kunne nå sit natbord - men med Lattoflex slide back funktion - så er det ikke et problem. Lattoflex motoriserede elevations bunde kan nemt indbygges i eksisterende senge, dog skal man være opmærksom på indlægnings dybden - den er 13 cm. Det vil eventuelt være nødvendigt med ekstra monteringssæt. Som fritstående model kan der vælges mellem 3 forskellige typer ben, se under tilbehør der er runde, firkantede og bøjleben.
  • Lattoflex har lydsvage motorer som er driftsikre og har 3 års garanti
  • Valgfri sengeben: Vælg mellem runde, firkantede eller Bøjler se under tilbehør
  • Indbygning i eksisterende seng er normalt ikke et problem men vær opmærksom på indlægnings dybden - den er 13 cm. Det vil eventuelt være nødvendigt med ekstra monteringssæt. Se ekstra tilbehør.

picto 292

Pictogrammet her viser modellen 292 - med de eleverende funktioner den har. 

Udskriv Email