facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 320

Lattoflex 320 har manuelt løft af nakke og manuelt løft af hele liggefladen en top ergonomisk løsning

og med den samme "svævende" følelse i liggekomforten som top modellen i 300 serien. Liggekomforten er nemlig ens. 320 modellen har ud over den ergonomiske skulderzone denne 5 trinsindstillings mulighed af nakken. Herudover giver 320 modellen mulighed for manuelt løft af hele liggefladen - dette er i endnu højere grad en mulighed for aflastning ved lunge symptomer i forbindelse med forkølelser og allergi. Når nakkeregionen kan løftes giver det et bedre åndedræt hvis næsen er tilstoppet og dermed en mere rolig søvn under sygdom.

Løftet er manuel dvs. der er en strop i hovedgærdet som man hiver i og dermed løftes nakkeregionen op og du hører nogle klik for hver trin. Når den skal i udgangsposition igen så hives der helt op til man hører sidste klik os så kan den lægges ned igen til udgangspositionen.

picto320str1200

Pictogrammet her viser modellen 320 - med de eleverende funktioner den har. Bemærk at det er med manuel regulering denne model har ingen motor. For elektriske regulerbare sengebunde skal du gå til model 392 - 395

Udskriv Email