facebook dark twitter02 dark youtube dark 

Model 394-KS

Lattoflex 394-KS er en elektronisk elevationsbund i 300 serien. KS står for 4 elektriske regulerbare dele

ingen manuelle løft og ikke løft af underben - hvis du sammenligner med 395.

Se på det animerede billede for, at se forskellen på hvordan de forskellige sengebunde kan elevere. 394-KS har 4 motorer hvilket betyder, at den har 4 bevægelige dele der kan reguleres med den medfølgende fjernbetjening. Ryggen og lår og  samt hævning af hele liggelejet samt hovedgærde styres i denne model via den trådløse fjernbetjening.  Der også manuel løft af hovedgærde dvs. der er mulighed for løft af nakkeregionen i 5 trin.

  • 30 cm "Slide back" funktion.  Alle Lattoflex elevationsbunde har en 30 cm "slice back" funktion. Det betyder at sengen automatisk forskydes 30 cm tilbage mod udgangspunktet dvs. at man ikke kommer væk fra et eventuelt natbord. Hvis der kun eleveres direkte op til sidde position, da vil man jo ikke kunne nå sit natbord - men med Lattoflex slide back funktion - så er det ikke et problem.
  • Lattoflex motoriserede elevations bunde kan nemt indbygges i eksisterende senge, dog skal man være opmærksom på indlægnings dybden - den er 13 cm. Det vil eventuelt være nødvendigt med ekstra monteringssæt.Se under tilbehør.
  • Lattoflex har lydsvage motorer som er driftsikre og har 3 års garanti

picto394ks1200

Pictogrammet her viser modellen 394-KS - med de eleverende funktioner den har. 

Udskriv Email