facebook dark twitter02 dark youtube dark 

En billig seng

SengSort700

Normalt skal man bestille topmodellen for en produkt serie inden for et mærke, for virkelig at få den gode model - i sengeverdenen den gode liggekomfort.

Lattoflex har valgt, at give alle modellerne samme gode konstruktion - så uanset hvilken model du køber, så ligger du altså på præcis samme platform.

Så din nye seng behøver ikke at skulle være top modellen for at være super god. Hos Lattoflex vælger du mellem 2 serier afhængig af hvor mange justeringsmuligheder du ønsker. 300 serien er den vi normalt anbefaler til personer med ryg problemer,da denne kan indstilles på 4 punkter. Hvor 200 serien kun har 3 niveauer du kan justere på.

Herefter bestemmer du så selv om din sengebund skal kunne noget - altså om der skal være elevation.

For at gå direkte til den helt almindelige sengebund der ikke kan eleverer så anbefaler vi at du går videre til 200 serien klik på (200 serien)

Ønsker du at der skal være manuelt løft af f.eks nakke og ben, af sundhedsmæssige årsager så er det en model der kan lidt mere og dermed også koster lidt mere. her kan det være 210, 220 eller 230 serien du skal se nærmere på klik på aflastning af tunge ben her - så kommer du til model 239.

Eller ønsker du en billig elevations seng kan vi tilbyde en manuel elevations seng uden motorer hvor du også kan sidde afslappet fordi du måske foretrækker, at se fjernsyn i sengen eller elsker en hyggestund med bøger. Så kan en manuel elevationsseng være løsningen - klik på link for at  se nærmere på model 250.

Det er altså antallet af funktioner og elevations muligheder - der kan gøre Lattoflex sengen til den måske dyreste seng på markedet - hvorimod grundmodellen er i et helt almindeligt prisleje - faktisk en billig seng - når man ser på de justeringsmuligheder du får med i prisen.

Udskriv Email