facebook dark twitter02 dark youtube dark 

En Elevations Seng

SengFOrsideHvidsølv700

Hvis du ønsker en seng med elevation, så har Lattoflex mange muligheder og mange prisklasser. Men som udgangspunkt er der 3 senarier når du skal vælge elevationsseng.

1) Du bør overveje, hvorfor du har behov for elevation - er det af helbredsmæssige årsager? Har du brug for kun at eleverer nakke og benende? Er det pga blodcirkulations problemer eller stående arbejde - så er dette som regel nok, og dermed kan du nøjes med en manuel elevationssenge som 230 eller 330.

2) Har du behov for at sidde op og sove pga luftvejsproblemer? Så skal du måske let kunne justere din stilling i løbet af natten, da anbefaler vi altid en motoriseret model som f.eks 292 eller 392.

3) Eller ønsker du en seng, der skal kunne elevere, fordi den skal opfylde andre behov end, at du skal ligge godt og dermed sove godt? Fordi du måske ønsker at læse i sengen eller se fjernsyn i sengen? Så er der både en billigere manuel udgave som 250, 251 ,260, 350, 351, & 360, men vil du have en elevationsseng som du kan regulere i siddende stilling og helt trinløst er det som minimum en pneumatisk seng som 270 eller 370 eller en motoriseret løsning. Så kommer det mere an på hvad du vil ofre på sagen, gør dig nogle tanker hvad dit budget er, så kan vi hjælpe med at finde den bedste løsning til prisen.

 

Udskriv Email